Mesaj Sayınız : 8


Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Tantuni

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Tantuni Empty Tantuni Bir 5/3/2010, 15:32

balizza

balizza
ManGacı
ManGacı
Tantuni Tarifi - Malzemeler - İçindekiler
1 kg. kuşbaşı et
1 adet kuru soğan
3 adet yeşil soğan
1 çorba kaşığı margarin
2 adet domates
1 çorba kaşığı toz biber-pulbiber
1 tatlı kaşığı tuz

Tantuni Tarifi - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Kuşbaşı etleri küçük küçük doğrayın. Yıkayıp, süzdükten sonra saca veya tencereye koyun, margarin ekleyin. Etler suyunu bırakıp, çekene kadar bekleyin. Kavrulmaya başlayınca devamlı karıştırarak kavurmaya devam edin. 1 çorba kaşığı toz biber atıp, ocağın altını kapatıp etleri kenara alın. Saca yeşil soğan, kuru soğan, domates ve yeşil biber doğrayıp, kalan yağın içinde 5 dakika karıştırarak kavurun. Etleri tekrar saca koyup karıştırın. Pide ekmeklerinin içine koyarak servis yapın.

Kullanıcı profilini gör

2Tantuni Empty Geri: Tantuni Bir 14/3/2010, 16:45

Misafir


Misafir
Tşkler...

3Tantuni Empty Geri: Tantuni Bir 20/3/2010, 11:04

balizza

balizza
ManGacı
ManGacı
not matter

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz